ZAPRASZAMY DO ZAPISÓW - WYJĄTKOWA ŚWIĄTECZNA EDYCJA - 12 GRUDNIA 2019r. LEGIONOWO !!

W imieniu Dyrektora Biegu Zająca, Anny Smolińskiej, oraz całej Fundacji Active Life serdecznie dziękujemy za dział w 8. edycji Biegu Zająca! - drugim biegu Triady Zająca, który odbył się 21 września 2019 r. w Nieporęcie!

15 czerwca w Górze Kalwarii po raz pierwszy odbył się Górski Bieg Zająca! Impreza zawitała tym razem na południe Mazowsza, by również tutaj promować ideę "POMAGANIE PRZEZ BIEGANIE"!

Serdecznie dziękujemy wszystkim uczestnikom "7. BIEGU ZAJĄCA", który odbył się w sobotę 30 marca 2019 r. na terenie malowniczych lasów gminy Nieporęt. Był to pierwszy bieg z cyklu Triady Zająca!

Serdecznie dziękujemy wszystkim uczestnikom "6. BIEGU ZAJĄCA - EDYCJA ZIMOWA", który odbył się w sobotę 15 grudnia 2018 r. w Legionowie.

Serdecznie dziękujemy wszystkim uczestnikom "5. BIEGU ZAJĄCA", który odbył się w sobotę 22 września 2018 r. w Nieporęcie.

Serdecznie dziękujemy wszystkim uczestnikom "4. BIEGU ZAJĄCA", który odbył się w sobotę 17 marca 2018 r. w Nieporęcie.

Serdecznie dziękujemy wszystkim uczestnikom "3. BIEGU ZAJĄCA", który odbył się w sobotę 16 grudnia 2017 r. w Legionowie.

Serdecznie dziękujemy wszystkim uczestnikom "2. BIEGU ZAJĄCA", który odbył się w sobotę 9 września 2017 r. w Chotomowie.

Serdecznie dziękujemy wszystkim uczestnikom "1. BIEGU ZAJĄCA", który odbył się w sobotę 8 kwietnie 2017 r. w Nieporęcie. Wielkanocny dobroczynny bieg z cyklu "Pomaganie przez Bieganie" zgromadził dzieci, młodzież, osoby chore i niepełnosprawne oraz ponaad setkę biegaczy, którzy mogli poznać leśne ścieżki Lasów Nieporęckich.